Sinds 2010 ondersteun ik onderwijsorganisaties op interim basis bij de realisatie van complexe en belangrijke veranderingen. Dit gebeurt meestal als interim manager maar dat kan ook als adviseur zijn. 

Daarnaast bestuur ik in de (schaak)sport. Omdat ik trainen erg leuk vind én ik heb ervaren dat veel middenkader leidinggevenden in het onderwijs hun werk effectiever en makkelijker kunnen doen, heb ik een training ontwikkeld voor deze groep in een nieuw intitiatief: TWEE-FL.COM.  

Vóór ik in het onderwijs werkte, heb ik verschillende functies gehad in de software ontwikkeling en ben ik een bedrijf begonnen waar we software ontwikkelden voor modeketens. In 2000 is het bedrijf overgenomen en ben ik overgestapt naar het onderwijs. Ik wilde graag blijven leren, met meer maatschappelijke impact en vond en vind onderwijs daarvoor een mooie omgeving.

Typeringen zijn: vlot en onafhankelijk denkend, in- én extern gericht, zakelijk én maatschappelijk bewust, enthousiast, doortastend, relativerend, authentiek en samenwerkingsgericht.

Inhoudelijk ben ik goed ontwikkeld in leiderschap, verandermanagement, onderwijsorganisatie, onderwijs- en examinerings-inhoud, kwaliteitsontwikkeling, ict, financiën, marketing, verkoop en bedrijfsvoering.

Nieuwe situaties maak ik mij snel eigen en gedragen veranderingen ontwerpen en implementeren beschouw ik als een kernkwaliteit.

Mijn CV vindt u hier.

Ik ben in het bezit van een VAR verklaring. Verandereninonderwijs.com is een activiteit van Change factory, mijn BV.